HTML Contactformulier Script

Een HTML contactformulier is een effectieve manier om met bezoekers van een site te communiceren en om belangrijke gegevens te verzamelen, vragenlijsten te creëren, bestelingen van de klanten te ontvangen. Omdat de oude methode om in contact met de bezoekers te komen (uw e-mailadres op de site tonen, bijvoorbeeld bestelingen@voorbeeld.ro) is op grote schaal door spammers misbruikt, zijn bestelformulieren zeer populair geworden.

Het eenvoudigste contactformulier vraagt aan de bezoeker de naam, email adres en het bericht zelf aan (zie voorbeeld hieronder). Het meest voorkomende geval is dat de eigenaren van de websites creëren formulieren voor de opname in het nieuws distributie lijst (nieuwsletter), formulieren voor het indienen van opmerkingen, suggesties, klachten en vragen over de site. Complexe formulieren toelaten aan de bezoekers bestanden sturen (uploaden) via het formulier, zij valideren de ingevoerde gegevens (bijvoorbeeld een telefoonnummer mag alleen cijfers bevatten) kan aan een bezoeker een bevestigingsbericht sturen. Het probleem van spam heeft beïnvloed ook de contactformulieren, zodat zij gebruiken controlebeelden (Captcha) om de formulieren alleen door reële bezoekers gebruikt te worden.

Voorbeeld van contactformulieren

Hieronder vind je 2 voorbeelden van formulieren: een eenvoudige en een complexer. Wij raden je aan om ook andere voorbeeldenen de pagina met veelgestelde vragen.

Eenvoudige HTML contactformulier Complexer PHP Contactformulier
Naam:*
Email:*
Bericht:*
Naam:*
E-mail:*
Adres:*
Uw object details...
Gewenste object:*
Aantal:*
Kleur:* Rood
Blauw
Wit
Oranje
Andere gegevens:*
Bevestig de foto die u wilt gebruiken

De oplossing van 123ContactForm

U kunt snel, in slechts een paar minuten, een eenvoudige en aantrekkelijk contact formulier maken, met behulp van de gratis diensten 123ContacForm. De gemakte contactformulieren script kunnen eenvoudig customized customized worden om zich in uw site - ontwerp aan te passen. Voor professionele formulieren, beschikt u over het Premium Plan, waarmee u toegang tot uiterst krachtige functies krijgt: berichten archiveren, exporteren naar Excel, meerdere ontvangers, aanpasbare ontvanger (afhankelijk van wat de bezoeker in het formulier invult), enzovoort. Voor een complete lijst van functies van de 2 plannen (Free en Premium), klik hier. Aarzel niet! Meld je nu gratis aan een maak de communicatie tussen de bezoekers van je site en jezelf eenvoudiger!